NASA cauta extraterestrii in desert, iar OZN-urile apar in direct la televizor

Interviul in exclusivitate oferit de cosmonautul roman Dumitru Dorin Prunariu ziarului „Gardianul” a starnit dezbateri aprinse despre existenta si intentiile extraterestrilor. In domeniul stiintific este acceptata ideea existentei unei civilizatii inteligente in afara Pamantului si a sistemului nostru solar.

Daca existenta extraterestrilor poate fi negata, cea a OZN-urilor este deja o realitate, mai greu de combatut. Rapoartele stiintifice si informatiile oficiale sunt tinute la secret. O explicatie ar putea fi reprezentata de faptul ca cel care descopera tehnologia superioara folosita de OZN-uri – cunoscute ca aparate de zbor extrem de rapide – va deveni o puternica forta economica si militara.

Cu toate acestea, exista numeroase rapoarte, realizate de diverse persoane, de la amatori pana la specialisti, care confirma existenta OZN-urilor si ofera chiar si imagini ale acestora. Mai mult, exista informatii oficiale, conform carora specialistii NASA cauta indicii despre viata extraterestra in oaze dintr-un desert mexican, iar OZN-urile si-au facut aparitia la televizor, in direct, in timpul unui reportaj filmat in Spania, aproape de Barcelona.

Z iarul „Gardianul”, va prezinta o parte din cele mai importante evenimente de acest fel.

In tara noastra, exista doua organizatii care se ocupa cu studierea OZN-urilor. âestea sunt Asociatia pentru Studiul Fenomenelor Aerospatiale Neidentificate (ASFAN) si Romanian UFOnetwork (RUFOn). âestea colecteaza informatii despre „navele extraterestrilor” si monitorizeaza toate evenimentele notabile din tara noastra.

Ultimul eveniment inregistrat de RUFOn s-a produs la 29 septembrie 2007, cand, incepand cu ora 20:30, o camera de supraveghere montata in incinta unei spalatorii din Bucuresti a inregistrat timp de 6 ore o sfera luminoasa. Pe site-ul acestei organizatiei RUFOn puteti gasi rapoarte detaliate despre evenimentele interceptate in tara noastra.

NASA cauta indicii despre viata extraterestra in oaze dintr-un desert din Mexic
Teoria aparitiei omului cu ajutorul unei bacterii venite de la o civilizatie extraterestra este confirmata de cerecetarile specialistilor NASA. Un grup de 170 de oaze din desertul mexican Chihuahua, care au culoarea cobaltului si contin formatiuni asemanatoare cu cele de corali, sunt investigate de specialistii NASA, care presupun ca apele acestora ascund bacterii primitive care ar putea furniza indicii despre viata extraterestra.

Gruparea de oaze a i-a uimit timp de decenii intregi pe biologi, care au incercat sa le studieze originea. Studiul micro-organismelor care traiesc aici i-ar putea ajuta pe specialistii NASA sa identifice conditiile atmosferice ale vietii primitive care a existat pe planeta noastra inainte de aparitia animalelor si a oamenilor, dar si a celei de pe alte planete.

Descoperirile ar putea da raspunsul la intrebarea daca suntem singuri in Univers sau nu. Poate exista viata si pe planete apropiate de noi, numai ca exista pozibilitatea ca aceasta sa fie de-abia in etapa microbiana, sustin specialistii NASA.

Reporterii televiziunii nationale spaniole filmeaza un OZN in Montserrat
In timp ce faceau un reportaj in zona, reporterii TVE (Televiziunea Spaniola) au reusit sa filmeze un obiect zburator neidentificabil in muntii Montserrat, in apropiere de Barcelona. Evenimentul a avut loc pe 11 noiembrie 2007. Coincidenta sau nu, este vorba despre acelasi loc si aceesi data in care avioane comerciale au fost urmarite de obiecte zburatoare neidentificabile, in anii 1979 si 1980, pe data de 11.11.

Autoritatile americane nu recunosc existenta OZN-urilor
In ianuarie 2008 mai multe persoane au relatat existenta unor obiecte zburatoare gigante deasupra Texasului. Autoritatile americane au declarat in prima instanta ca nu era vorba despre aeronave militare, dupa care au revenit si au spus ca era vorba despre zece nave militare de tip F-16.

Cu toate acestea, obiectele zburatoare pe care le-au observat martorii erau mult mai mari de cativa metri, cat masoara navele militare mentionate. Problema a ramas nerezolvata, iar multi specialisti au consderat ca autoritatile americane au avut intentia decredibilizarii evenimentului prin crearea unei confuzii generale.(sursa)

Tags:

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment