Maica Ecaterina – Despre evrei, legionari și Sfântul închisorilor, Valeriu Gafencu

 • martie 22, 2013
 • Mărturisiri, Video
 • 2 comentarii

Tags:

2 Comments

 1. Iacoboaie Radu spune:

  Nu înțeleg de ce nu apar comentarii la acest interviu. Pe mine, m-au mișcat cuvintele rostite și nerostite. A spune adevărul este o datorie de căpetenie pentru orice creștin.
  V-am cunoscut în treacăt după o conferință la Constanța și vă admir pentru curajul mărturisirii. Cei cărora li s-a iertat mult, au adesea o râvnă deosebită în credința lor. Este cazul și al fratelui Danion și a altora. Este și cazul meu. Uitați-vă cine a fost înainte Sfântul Apostol Pavel și cum a devenit Apostolul Neamurilor…
  Mâine este Înălțarea Domnului, ziua cinstirii eroilor și acest interviu chiar se referă la eroii temnițelor comuniste, a căror jertfă noi, cei de astăzi, trebuie să o prețuim și să o cinstim cum se cuvine. Ei s-au jertfit pentru Hristos și neamul românesc. Ei au luptat pentru adevăr și demnitatea poporului român creștin.
  Să ne rugăm sfinților mucenici și mărturisitori din lagărele și închisorile comuniste, care prin sângele lor au mare îndrăzneală înaintea lui Dumnezeu.
  Doamne ajută!

 2. Iacoboaie Radu spune:

  OFF TOPIC

  Hristos S-a înălţat!
  Cine doreşte să înţeleagă felul în care gândesc oamenii din umbră (masonii), să pătrundă mai adânc viziunea măreaţă a lor asupra lumii din perspectiva cuceritorilor (bărbaţilor ,,puternici”), să vizioneze filmul aşa-zis istoric ,,ALEXANDER” (2004). Acest film îl preamăreşte pe Alexandru cel Mare şi visul său de a cuceri întreaga lume, să unească Asia cu Europa. Sunt multe aspecte în acest film, desigur regizat magistral în stil hollywoodian, care ne indică faptul că pentru masoni acesta este un film foarte educativ şi util.
  Ne vorbeşte practic despre VISUL DE A CUCERI OMENIREA PRIN FORŢĂ, PRIN LUPTĂ, astăzi când sunt atât de aproape de împlinirea lui… Numai că, pentru profani (adică noi toţi ceilalţi), termenul de CUCERIRE este înlocuit cu UNIFICARE.
  Şi vedem unificarea la toate nivelurile: economic, cultural, spiritual (calea ecumenismului), social (modul de viaţă modern, antitradiţional) şi politic…
  Doamne ajută!

Leave a Comment