UITE POPA”¦NU E POPA!!!

 • noiembrie 3, 2008
 • Blasfemii
 • 2 comentarii

MOTTO:

Apar „lupi imbracati in piei de oaie” recunoscuti dupa faptele lor. Toate acestea, insa, se petrec cu ingaduinta Domnului. „Cei ce vor fi in Iudeea, sa fuga la munte!

Sf. Ignatie Brianceaninov

…… au trecut mai bine de trei luni de la ultima postare, cand hotarasem brusc SA TAC ! Motivatii pentru TACERE…cat si pentru ZICERE au fost aproape zilnic: PRO – legi si para – legi pentru demnitari, homosexuali, desfranati, nebuni, eretici… „Oameni de stiinta”, care chipurile „Il cauta pe Dumnezeu”… si desigur, ca sa fie si „oleaca de binecuvantare”… se pornira multe Sfinte Moaste catre noi cu tot alaiul de oameni ??? Calcati in picioare (unii de altii): AUR risipit in ZGURA !….Daca atunci cind Romania a fost ….batjocorita in vazul Lumii( cuvint despre care parintele Galeriu spunea ca vine de la LUMEN=LUMINA !!!)…..printr-o asa zisa EXPOZITIE(de-a dreptul satanica !!)..chiar blasfemiatoare-tot am tacut-dar am salutat in taina,cu mare respect SINGURA ATITUDINE DEMNA -aceea a domnului doctor Chirila ..si tot am ezitat sa -mi deschid inima si gura spre atentionare,dar si spre lauda si multumire ,SINGURULUI SITE CRESTIN ADEVARAT..CARE « SE LUPTA ..LUPTA CEA BUNA !! »…iata acum,de 3 zile doresc sa fac cunoscuta bucuria mea ca ..MAI VEDE SI ţTCINEVA ADEVARUL,RECUNOSCIND « LUPII IMBRACATI IN PIEI DE OAIE »..CARE MAI SI BEHAIE !!!!!!…..

DA,MULTUMESC FRATILOR SI SURORILOR CARE SE LUPTA INTENS SI ADEVARAT IN SINGURUL „RAZBOI” POSIBIL….”RAZBOI INTRU CUVINT”™ !!!! VA MULTUMESC CA EXISTATI SI CA DETINETI CEA MAI IMPORTANTA VIRTUTE IN CLIPELE ACESTEA DE TOTţA APOSTAZIE – …ACEEA DE „DREAPTA SOCOTEţA A LUCRURILOR”-, VIRTUTE CARE FACE CA PRIN DARUL DIVIN OMUL SA POSEDE „OCHELARI SPECIţI”, PENTRU „INFRAROSUL SATANIC”!!!!…..Probabil ca Dumnezeu ne incearca in astfel de lupte ,pentru a verifica cit de treji sintem ..sau..cit de repede ne trezim din „atipire”.Cred ca asa s-a intimplat si cu mine,atunci cind am confundat „mitocania”si „mistocaria”,precum si aerul bulevardier(mai bine zis de maidan!!!)..cu..”indumnezeirea maidanului”™”™,cu buna-intentie de ai scoate la ADEVARATA LUMINA ,pe toti cei care ca mine, multi-multi ani nu L-au cunoscut pe „Domnul din Sion”…dar atunci cind L-au descoperit,au dorinta de a se sui pe acoperisurile caselelor si de a striga de acolo: TREZITI-VA OAMENI BUNI! PASTORUL CEL BUN E CU NOI PINA LA SFIRSIT! NU VA TEMETI!.. Da…recunosc…am confundat ,timp de aproape un an,tinicheaua cu ..aurul!..REGRET!..dar in acelasi timp ii multumesc Domnului ca m-a luminat ..cu LUMINA CEA BUNA, CU LUMINA INGERASCA, CU LUMINA TABORICA…SI AM VAZUT ADEVARUL!…puteam sa zac si acum (asa cum o fac mii si mii) in intunericul „ILUMINATTI”-lor si sa cred si eu ,ca multi din slujitorii altarelor din ziua de azi ca „LUMINA VINE DIN FOCUL VARSAT DIN GURA BţAURILOR”.Cel putin asa am inteles ca se doreste de la intai-statatorii nostrii ,de vreme ce, dupa resfintirea Bisericii patriarhale,am constat cu totii ca aceasta „SPRE LUMINARE”..A FOST IMPODOBITA CU UN POLICANDRU A CARUI LUMINA ESTE PROVENITA DIN CREERUL UNOR..”REPTILE ZBURATOARE”???!!!Spre exemplificare mi-am permis sa postez citeva poze ,din care se poate „admira splendoarea lor”!!

TREZITI-VA FRATILOR! TREZITI-VA ROMANI! PUNETI-VA „OCHELARII DE INFRAROSU” SI NUMAI CONFUNDATI FOCUL CARE ARDE SI PIRJOLESTE, CU LUMINA DIVINA!!! DACA NU AVETI ACEASTA VEDERE, CHEMATI-I IN AJUTOR PE SFINTII PARINTI (INCEPIND CU CAPADOCIENII SI TERMININD CU AGHIORITII ZILELOR NOASTRE)….ACOLO ESTE LUMINA ,ACOLO ESTE ADEVARUL!!!…NUMAI PIERDETI NICIO CLIPA!

„Chiar daca oamenii implicati in aceste lucruri, nu sunt ei insisi intelepti, totusi Dumnezeu calauzeste Biserica. Noi stim ca El va fi cu Biserica pana la sfarsit, drept pentru care nu avem nici un motiv sa ne pierdem cumpatul, sa cadem in apostazie si erezie”

Parintele Serafim Rose

Tags:

2 comentarii

 1. KRYSTţIN spune:

  BţAURII DE PE CANDELABRUL PATRIARHţ:INOFENSIVI….DAR CEI CE MISUNA CONCRET PE ACOLO:EXTREM DE VENINOSI!BINE CA TINE DOMNUL CUPOLA SI NU O PRABUSESTE PESTE CAPETELE CELOR CE SUNT COMPLICI LA CRIME,DEZMATURI,ABUZURI,DE PE ACOLO!CA VEDE LUMEA ,MAICA, CE BANI SE MANIPULEAZA SI CE DEZMAT FARA PERDEA EXISTA!
  SA NE IERTE,AJUTE DOMNUL SA NE INDREPTAM VIETILE!

 2. Antonia spune:

  Ma doare sa observ o alta enormitate in Biserica Ortodoxa Romana. Este vorba despre icoane.

  In icoanele vechi, sfintii sunt pictati conform canoanelor ortodoxe. Fata lor transmite liniste si pace, iar mana dreapta este pictata astfel : degetul aratator si degetul mijlociu sunt in forma de cruce, iar restul degetelor sunt unite in semn de cinstire a Sfintei Treimi. Mai exista si icoane in care sfintii tin intreaga mana pe Evanghelie, lucru cu care sunt de acord.

  Nu pot fi de acord ca sfinti importanti si chiar Mantuitorul si Pruncul in bratele Maicii Sale sa fie pictati facand cu mana dreapta un semn masonic. Mi se pare o blasfemie. Am vazut icoane in biserici si la pangare in care degetul mic si degetul aratator de la mana dreapta sunt intinse, iar degetul mijlociu si inelarul sunt mai mult sau mai putin indoite.

  Reproduc explicatia integrala a acestui semn masonic:

  Horned God [SIZE=2][COLOR=#ff0000]Represents the horned god of witchcraft.[/COLOR][/SIZE]
  Urecheată Dumnezeu [SIZE=2][COLOR=#ff0000]Reprezintă coarne zeul de vrăjitorie.[/COLOR][/SIZE]
  [SIZE=2][COLOR=#ff0000]Pan or Cernunnos.[/COLOR][/SIZE]
  [SIZE=2][COLOR=#ff0000]Pan sau Cernunnos.[/COLOR][/SIZE]
  [SIZE=2][COLOR=#ff0000]Note the thumb under the fingers and given by the right hand.[/COLOR][/SIZE]
  [SIZE=2][COLOR=#ff0000]Notă degetul mare sub degetele şi administrat de către mâna dreaptă.[/COLOR][/SIZE]
  Reply With Quote

Leave a Comment